30 Ιουνίου 2021

Ξεκίνησαν οι ανανεώσεις των παικτών του Πιερικού

 







Ξεκίνησε η διαδικασία προγραμματισμού και σχεδιασμού της επόμενης ημέρας που θα βρεί τον Πιερικό στην SL2. Τόσο η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός, όσο και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, δηλώνουν την ικανοποίηση και την εμπιστοσύνη τους σε προπονητικό τιμ, προσωπικό και 20 παίχτες, που όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσουν και την φετινή περίοδο στην ομάδα της Πιερίας.

"Έφυγε" από τη ζωή νικημένη από καρκίνο η Μυρτώ....η 1η των πρώτων του 2019




Tο καλοκαίρι του 2019 η μαθήτρια από την Καβάλα Μυρτώ Φουρουντζόγλου εκτοξεύτηκε στην κορυφή της βαθμολογίας στις πανελλαδικές και πέρασε στην Ιατρική, όπως είχε ονειρευτεί. Αμέσως μετά όμως η μοίρα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο. Πάλεψε με την ασθένεια για δύο χρόνια, ωστόσο δεν τα κατάφερε, αναφέρει το “kavalapost.gr”.

Σέρρες: Casting στο Θερινό Θεατράκι για τη σειρά «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη




Τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, στις 20.00,

στο Ανοιχτό Θέατρο Σερρών, στην οδό Δορυλαίου (Θεατράκι), θα πραγματοποιηθεί casting για τους βοηθητικούς ρόλους, για τη σειρά «ΣΕΡΡΕΣ» του Γιώργου Καπουτζίδη.

Απαραίτητο για τους ενδιαφερόμενους να έχουν μαζί τους μια πρόσφατη
φωτογραφία τους.

Η χρήση μάσκας και η τήρηση αποστάσεων είναι υποχρεωτική.

Πηγή: https://www.serrespost.gr

Το Υπουργείο Πολιτισμού ξεκαθαρίζει " Η Μουσειακή Αποθήκη Μακρυγιάλου δε θα γίνει Μουσείο"




Κοινοποιήθηκε η απάντηση του Υπουργείου Πολιτισμού σχετικά με τη Μουσειακή Αποθήκη στο Μακρύγιαλο Πιερίας.
Η έκθεση των τιτανοχελώνων στην ΕΜΑΜ δεν είναι εφικτή....

Βασίλης Ταβαντζής: Παραιτούμαι για προσωπικούς και μόνο λόγους από ειδικός συνεργάτης του Δήμου




Με τον Δήμαρχο Κούστα Κουκοδήμο και τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Γιώργο Νταντάμη , δουλέψαμε με πάθος, με όραμα, με ανιδιοτέλεια και καταφέραμε πολλά προγραμματίζοντας και προωθώντας έργα ζωής επ΄ ωφελεία των δημοτών.
Λυπάμαι που για προσωπικούς καθαρά και μόνο λόγους αποχωρώ πρόωρα από αυτή τη σπουδαία δημιουργική και εποικοδομητική προσπάθεια. Εμπιστεύομαι όμως ως δημότης, απόλυτα το όραμα και τον σχεδιασμό της διοίκησης, που προχωρά με σταθερή τροχιά το έργο της και με γνώμονα το συμφέρον των Δημοτών και μόνο.

Βασίλης Ταβαντζής
Τοπογράφος - Μηχανικός

Νίκος Ντούλας: Οι Εστιάτορες δε θα συμβάλουμε στη διαίρεση του ελληνικού λαού σε "λεπρούς" ή μη"




"Με αισθήματα λύπης, οργής και αγανάκτησης άκουσα χθες τις ανερμάτιστες ανακοινώσεις κυβερνητικών παραγόντων (Γεραπετρίτη, Γεωργιάδη), που με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν χιλιάδες επιχειρήσειςς του κλάδου σε λουκέτο, καθώς και χιλιάδες εργαζόμενους στην ανεργία.

Ασφαλίστηκε το "πέρασμα του Άδη" στην κόψη Μπαρμπαλά από τον ΕΟΣ Κατερίνης


Ασφαλίστηκε το "πέρασμα του Άδη" στην κόψη Μπαρμπαλά στο επικίνδυνο σημείο που χάθηκαν οι ορειβάτες το 1999. Πλέον οι πεζοπόροι θα είναι ποιό ασφαλείς κατά την διέλευση τους από το συγκεκριμένο σημείο. Η ασφάλιση, τα υλικά και τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν, έγιναν από τον ΕΟΣ Κατερίνης.

Ο Κύπριος προπονητής του Πιερικού, Μάριος Παναγιώτου στον Super Sport FM 104,0




Ο Κύπριος προπονητής του Πιερικού, Μάριος Παναγιώτου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Χρίστο Παπακώστα.

Στη Βουλή το ζήτημα του μεγάλου αρδευτικού έργου «Βεργίνας-Αιγινίου»






Στη Βουλή φέρνει το ζήτημα του μεγάλου και άκρως απαραίτητου εγγειοβελτιωτικού έργου «Βεργίνας-Αιγινίου», που επείγει για λόγους κάλυψης των αρδευτικών αναγκών της ευρύτερης περιοχής, από τη Βεργίνα και τα γύρω χωριά, πχ Μελίκη, Κορυφή, Κλειδί, Πρόδρομο έως το Αιγίνιο, ο Τάσος Μπαρτζώκας με Ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, κ. Καραμανλή.

"Έφυγε" από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες ο Ελληνοαμερικανός CONSTANTINE GAJDJIS από την Περίσταση

 


Τον πολυαγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα, παππού, αδελφό και θείο

CONSTANTINE GAJDJIS

από την Περίσταση Κατερίνης

ετών 84

υιό των αειμνήστων Athanasiou και Kalliope, εγγονό της αείμνηστης Nikoletta

αδελφό, θείο και κουνιάδο των αειμνήστων Stefanos, Stevie και Spiros 

που απεβίωσε την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021, κηδέψαμε τη Δευτέρα 7 Ιουνίου

στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, 84-35 152nd St., Jamaica Hills NY 11432.

Οι ποντιακοί σύλλογοι Πιερίας στηρίζουν τη δημιουργία μνημείου για τον Νίκο Καπετανίδη





Με επιστολή που έδωσαν στη δημοσιότητα, οι ποντιακοί σύλλογοι της Πιερίας δηλώνουν ότι στηρίζουν την πρωτοβουλία για τη δημιουργία μνημείου αφιερωμένου στον εθνομάρτυρα Νίκο Καπετανίδη, ένα έργο του γλύπτη Γιώργου Κικώτη με αφορμή τα 100 χρόνια από το θάνατο διά απαγχονισμού, στις 21 Σεπτεμβρίου.

Πρόγραμμα δρομολογίων για Πλάκα Λιτοχώρου από το ΚΤΕΛ Ημαθίας




ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΠΑΝΙΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ η ΚΤΕΛ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ Α.Ε. δρομολογεί λεωφορεία για ΠΛΑΚΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ



Από ΝΑΟΥΣΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ Αναχώρηση 9:05 & επιστροφή 17:45



Από ΒΕΡΟΙΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ Αναχώρηση 9:30 & επιστροφή 17:45



Από ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ Αναχώρηση 10:00 & επιστροφή 17:45



Από ΚΥΨΕΛΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ Αναχώρηση 10:15 & επιστροφή 17:45



Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2331022342 Βέροια, 2333023312 Αλεξάνδρεια, 2332022223 Νάουσα, 2331082370 Μελίκη




https://www.verianet.gr/

Tο πρόγραμμα των παραστάσεων του 50ου Φεστιβάλ Ολύμπου




Μετά από εισήγηση της καλλιτεχνικής επιτροπής του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.), το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού ενέκρινε και γνωστοποιεί το πρόγραμμα των παραστάσεων του 50ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2021.

Σε ξωκλήσι στο Δίον έκρυβε η οικιακή βοηθός από την Καρίτσα την κλεμμένη πιστωτική κάρτα !




Πίσω από εικόνα σε ξωκλήσι στο Δίον Πιερίας έκρυβε οικιακή βοηθός την κλεμμένη πιστωτική κάρτα που είχε αποσπάσει από την ηλικιωμένη γυναίκα την οποία φρόντιζε τα τελευταία χρόνια. Κάθε φορά που ήθελε να κάνει αγορές ή αναλήψεις πήγαινε στο εξωκλήσι του Αγίου Δημήτριου και έπαιρνε την πιστωτική κάρτα. Όταν ολοκλήρωνε τις συναλλαγές, επέστρεφε και την έκρυβε πίσω από την εικόνα που παρουσιάζει αποκλειστικά το L&O.

Πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ στους Νέους Πόρους




Με διοργάνωση ανδρών-γυναικών συνεχίζεται το τριήμερο 2-4 Ιουλίου το πρόγραμμα για το επίσημο καλεντάρι του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ 2021.
Οι Νέοι Πόροι Πιερίας θα είναι ο δεύτερος φετινός σταθμός του NORTH AREA BEACH VOLLEY CIRCUIT και η διοργάνωση NEOI POROI - VENUS OPEN - NORTH AREA CIRCUIT έχει ενταχθεί στο επίσημο καλεντάρι του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Υπεύθυνη της διοργάνωσης θα είναι η έμπειρη αθλήτρια Έφη Κώστα.



http://www.volleynewsthessalias.com/

Προς πλήρη αναβάθμιση το παραλιακό μέτωπο στης Λεπτοκαρυάς




Δεκτή έγινε από τον υφυπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για τη φορολογική πολιτική και τη δημόσια περιουσία κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, η από κοινού αίτηση που κατέθεσαν η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο Δήμος Δίου-Ολύμπου, για την επαναχάραξη της παραλιακής ζώνης της Λεπτοκαρυάς.

Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών- Summer Camp “BETTY’S EYE” στη Λεπτοκαρυά




Το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ.), ως εθνικός φορέας εκπαίδευσης ατόμων με αναπηρία όρασης, μετά από μια χρονιά πρωτόγνωρων καταστάσεων – με τον εγκλεισμό και τη δίνη της πανδημίας να αποτελεί τη νέα πραγματικότητα – με χαρά σας ανακοινώνει την διοργάνωση του 4ου Summer Camp “Betty’s Eye’’, για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του παραρτήματος Θεσσαλονίκης, στην Λεπτοκαρυά Πιερίας από την Δευτέρα 05 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 09 Ιουλίου 2021.

ΕΛ.Π.ΠΙ. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021 ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΕΡΙΑ !




ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

1)ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

2)ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΕΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

3) ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

...και αυτό το καλοκαίρι συνεχίζουμε ασφαλώς σε ΟΛΗ την ΠΙΕΡΙΑ ! Με απόλυτη ασφάλεια από την Παραλία της Κατερίνης μέχρι την ψηλότερη κορυφή της Ελλάδος τον Μύτικα –και δεν υπερβάλουμε καθόλου!

Φυσικά ανάλογα με την φυσική κατάσταση και την εμπειρία του καθένα , υπάρχει και η ανάλογη ποδηλατοβόλτα. Πάντα σε μικρές ομάδες για λόγους ασφαλείας. Πάντα με συνοδεία έμπειρου, πιστοποιημένου ξεναγού ποδηλάτη και εθελοντή διασώστη. Η απόλυτη αποδοχή και εφαρμογή του ΚΟΚ και η χρήση κράνους εκτός πόλης , είναι αδιαπραγμάτευτη και υποχρεωτική για όσους ενδιαφέρονται και θέλουν να συμμετέχουν ! Η συμμετοχή είναι δωρεάν . Πλρ δηλώσεις συμμετοχής : 2351073977

Συντονιστής :ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ .

Βράβευση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τη στήριξή της στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης




Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών και μαθητριών του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης βράβευσε την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου ως ένδειξη αναγνώρισης της σημαντικής προσφοράς της και της αμέριστης στήριξής της στο Σχολείο.

Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασίλης Δημούσης, στις εγκαταστάσεις του Σχολείου.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας εφιστά την προσοχή των πολιτών




Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, λαμβάνοντας υπόψη τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας εφιστά την προσοχή των πολιτών, καθώς άνοδο θα παρουσιάσει τις επόμενες ημέρες η θερμοκρασία στην χώρα.

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 5/7/2021 ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ




ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 5/7/2021

ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Β΄ΔΑΚ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΒΑΡΔΙΑ: 13:30 ΕΩΣ 15:45