11 Ιουλίου 2021

Εμπόριο Βιομηχανικών - Ιατρικών Αερίων ΤΕΧΝΟΓΚΑΖ (Κιάλας Κωνσταντίνος Γ.)

 

Έτοιμοι να ζητήσουν παρέμβαση εισαγγελέα οι κάτοικοι της Περίστασης για τα φανάρια




Πρόβλημα εδώ και καιρό αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Περίστασης με τα φανάρια της περιοχής, τόσο έξω από την εκκλησία όσο και αυτό στην πλατεία της κωμόπολης. Μετα το διάβημα διαμαρτυρίας που έχουν ήδη πραγματοποιήσει στην αντιπεριφέρεια είναι πλέον έτοιμοι, όπως αναφέρει το Lefteria, να ζητήσουν την παρέμβαση εισαγγελέα .

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Τα λείψανα των Αγ. Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στην Πατρίδα Βέροιας




Από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής και Ταξιάρχη Μιχαήλ Πατρίδας Δ. Βέροιας ανακοινώνονται τα εξής:

Την Τετάρτη 21/7/2021 και ώρα 19.00 το απόγευμα, στα προπύλαια του Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής και Ταξιάρχη Μιχαήλ στην Πατρίδα Δ. Βέροιας, θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή των Ι. Λειψάνων Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, στο πλαίσιο των εορταστικών Θρησκευτικών εκδηλώσεων της Εορτής της Αγίας Παρασκευής και των 100χρονων του χωριού Πατρίδα.

Ζητείται Αισθητικός και Φαρμακοποιός από το Hondos Center Κατερίνης

 


Πότε επιτέλους θα γίνει η γέφυρα σύνδεσης Καστρί Λουτρό με Νέους Πόρους ;




Ένα πάγιο αίτημά των κατοίκων στο Καστρί Λουτρό έρχεται και πάλι στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες και αυτό δεν είναι άλλο από την γέφυρα που θα συνδέσει τον παραλιακό οικισμό με τους Νέους Πόρους και ουσιαστικά, παραλιακά τη Θεσσαλία με τη Μακεδονία. Είναι κάτι που επιθυμούν επί σειρά ετών οι ιδιοκτήτες ακινήτων, αλλά και οι καθημερινοί εκδρομείς.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΡΑΧΗΣ

 

Βρέφος 3 μηνών νοσηλεύεται με κορονοϊό στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας




Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας στην παιδιατρική και σε θάλαμο αρνητικής πίεσης νοσηλεύτεαι βρεφος 3 μηνών με κορονοϊό από την Καρδίτσα.Το μωρό είναι καλά στην υγεία του και παρακολουθείται από τους θεραποντες ιατρούς.

Αξίζει να τονιστεί ότι την τελευταία εβδομάδα είχαμε έξαρση κρουσμάτων στην Καρδίτσα, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα οφείλονται σε κορονοπάρτι, όπου συμμετείχαν εκατοντάδες νεαροί. Ενδεικτικά σήμερα Κυριακή που γίνονται ελάχιστα τεστ λόγω της αργίας στην Καρδίτσα καταγράφηκαν 23 κρούσματα, χθες Σάββατο 33, την Παρασκευή 24 και την Πέμπτη 17.




https://www.thessaliatv.gr/

Ακυρώνεται το 20ο Αντάμωμα Απανταχού Ελατοχωριτών




Κατόπιν των αποφάσεων της κυβέρνησης και των λοιμωξιολογων για την εξάπλωση του COVID-19 είμαστε στη θέση να σας ενημερώσουμε ότι είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί το 20ο Αντάμωμα Απανταχού Ελατοχωριτών καθώς προέχει η υγεια όλων μας!!
Ας ελπίσουμε σύντομα να μπορέσουμε να ανταμωθούμε ξανά και να είμαστε ολοι υγιείς!!
Με εκτίμηση το Δ.Σ. του

Πολιτιστικός Λαογραφικός Όμιλος Ελατοχωρίου

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΡΙΤΣΑΣ

 

Έλλειψη ναυαγοσώστη στο seatrack μεταξύ Mandala και Almira στην Παραλία Κατερίνης


Σε συζήτηση με τουρίστες με παιδί σε αναπηρικό αμαξίδιο αναφέρθηκε η έλλειψη ναυαγοσώστη στο seatrack μεταξύ μάνταλα -αλμυρά . Το χειριστήριο του μηχανήματος το προμηθεύτηκαν από κοινότητα για όλη τη διάρκεια διαμονής τους. Στην ολυμπιακή ακτή το έχει ο ναυαγοσώστης . Αισθανόταν «άσχημα « στην ιδέα ότι πιθανόν να το στερήσουν από κάποιον άλλο σε αυτό το διάστημα !

Αναγνώστης Katerinipress

"Προσωπική μαρτυρία από το τελευταίο δίμηνο που δουλεύω στο τμήμα COVID του ΓΝ Κατερίνης"




'Αναρτώ μετά από προτροπή φίλου σχόλιό μου σε προηγούμενο ποστ, με την ελπίδα να το διαβάσει και να πειστεί έστω και ένας αμφιταλαντευόμενος, έστω και ένας "θέλω να κάνω το εμβόλιο αλλά φοβάμαι" έστω και ένας "λέω να περιμένω να το κάνω αργότερα", έστω και ένας "ΟΚ, να το κάνω, αλλά κάνει δουλειά; προστατεύει ή τζάμπα θα το κάνω;"***

Ο Γιάννης Αμοιρίδης ο πιο επιτυχημένος Δήμαρχος της Κατερίνης ;

 





Γιάννη Αμοιρίδη ως τον πιο επιτυχημένο δήμαρχο της Κατερίνης ψηφίζουν οι αναγνώστες του Katerinipress με ποσοστό που ξεπερνά το 31%. Ακολουθούν οι Κώστας Κουκοδήμος με 20,7% και ο Σάββας Χιονίδης με 19%. Η ψηφοφορία μας συνεχίζεται για λίγες ημέρες ακόμη στη δεξιά πλευρά του blog μας.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΡΩΝΙΑΣΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

 

Μεθώνη: Γιάννης Μωϋσίδης, η Αθάνατη Ελληνική Ψυχή




Αν κάποιος ρωτούσε τι είναι η Ελληνική Ψυχή διαχρονικά, θα δίναμε την εικόνα του Γιάννη, του φίλου μας που έφυγε νωρίς.
Ψυχή καθαρή, γενναιόδωρη, αγωνιστική, δίκαιη, ασυμβίβαστη, γενναία, αληθινή, γνήσια, αξιοπρεπής, γεμάτη αγάπη για τους ανθρώπους.

Αγιά Λάρισας: Τον συνέλαβαν επειδή έπαιζε μουσική από στερεοφωνικό συγκρότημα !




Συνεχίζονται οι έλεγχοι από Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για την τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού, καθώς και για τη διαπίστωση λοιπών παραβάσεων (υγειονομικές διατάξεις κ.λπ.).

"Αρχαίοι Έλληνες" από την …Πολωνία στο Κόκκινο Νερό Λάρισας !




Η αγάπη των Πολωνών για την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα για τα παράλια του νομού Λάρισας, είναι εδώ και πολλά χρόνια δεδομένη. Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα επέστρεψαν δυναμικά στο Κόκκινο Νερό και φυσικά δεν πέρασαν απαρατήρητοι, αφού βγήκαν για φαγητό ντυμένοι… αρχαίοι Έλληνες!

Όπως μάλιστα σημειώνει ξενοδόχος της περιοχής, οι Πολωνοί αγαπούν τα πάντα στο Κόκκινο Νερό, από την κουζίνα, την ομορφιά του τοπίου και φυσικά τα ιαματικά λουτρά.

Στο Λιτόχωρο με...μικροσκοπικό μπικίνι η Μαρία Σολωμού !




Η Μαρία Σολωμού έχει κάψει καρδιές με το μικροσκοπικό μαύρο μαγιό με το οποίο ποζάρει κατά τη διάρκεια των διακοπών της.



Η ηθοποιός έχει ένα υπέροχο καλλίγραμμο σώμα, καλογυμνασμένο και ξέρει πώς να το αναδεικνύει.

Η Μαρία Σολωμού απολαμβάνει τις διακοπές της στον Λιτόχωρο και μοιράζεται με τους followers της στο Instagram αρκετές στιγμές μαζί τους.

aridaianews

Πρόστιμα 16.000 ευρώ σε επιχειρήσεις της Κεντρικής Μακεδονίας για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών


Κεντρική Μακεδονία

Σύλληψη προσωρινά υπευθύνου, 2.000 ευρώ πρόστιμο και 7ήμερη

αναστολή λειτουργίας σε καφέ - μπαρ για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών,

- 2.000 ευρώ πρόστιμο και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας σε καφετέρια για

εξυπηρέτηση όρθιων πελατών,

- 2.000 ευρώ πρόστιμο και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας σε καφέ - μπαρ

για υπέρβαση του επιτρεπόμενου ορίου καθήμενων πελατών σε τραπέζι και

- 10.000 ευρώ πρόστιμο και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας σε κέντρο

διασκέδασης για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών.

Όπλο Λέιζερ από την Soukos Robots στη Λάρισα




Ένα σύστημα στον τομέα των ενεργειακών όπλων παρουσιάζει στην έκθεση DEFEA 2021 η ελληνική εταιρεία Soukos Robots. Πρόκειται για τον καρπό ενός προγράμματος στο οποίο εργάζεται η εταιρεία την τελευταία πενταετία, με σκοπό την διάθεσή του για στρατιωτικούς σκοπούς αλλά και εφαρμογές πολιτικής άμυνας.

Τύρναβος: Η 55χρονη Παναγιώτα Βασιλοπούλου συγκέντρωσε 19.055 μόρια




Δουλεύοντας μεθοδικά και με επιμονή η Παναγιώτα Βασιλοπούλου, σύζυγος και μητέρα στα 55 της ως μαθήτρια του ΕΠΑΛ Τυρνάβου εξέπληξε θετικά όλους με τη βαθμολογία που συγκέντρωσε αφού με 19.055 μόρια βλέπει να ανοίγονται διάπλατα μπροστά της οι πόρτες των σχολών των ΑΕΙ που επιθυμεί.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΕΡΑΣΙΩΝ ΛΟΦΟΥ

 

ΤΕΙ Κατερίνης: Ανακοίνωση για το 56ο ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΕΦΕ "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ"




Για 56η συνεχή χρονιά ο Δημόκριτος, το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο της χώρας, διοργανώνει, από τις 12 έως και τις 16 Ιουλίου 2021, το ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς και μια μεγάλη προσφορά του κέντρου στους προπτυχιακούς φοιτητές και πτυχιούχους θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης. Η πλατφόρμα για τις εγγραφές βρίσκεται στο site του ΘΕΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ (http://summerschool.demokritos.gr/) και θα είναι προσβάσιμη από τις 15 Ιουνίου 2021. Οι φοιτητές θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι για να παρακολουθήσουν το Θερινό Σχολείο ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.Περισσότερες πληροφορίες:

https://www.eventora.com/el/Events/56o-8erino-sxoleio

Τα Super Market Κάντζας στις Σέρρες δεν υποχρεώνουν τους υπαλλήλους τους να εμβολιαστούν



 

Απετράπη η εισαγωγή στη χώρα μεγάλης ποσότητας κάνναβης




Για εισαγωγή και διακίνηση κάνναβης στην Επικράτεια συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας προχθές (9 Ιουλίου 2021) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας.

Πυλαία: Έκλεψαν καταλύτη αυτοκινήτου και συνελήφθησαν




Συνελήφθησαν έπειτα από αναζητήσεις πληρώματος

περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης

Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών έτερων

Υπηρεσιών, πρώτες πρωινές ώρες της 10-07-2021,

τέσσερις (4) ημεδαποί ηλικίας 23, 29, 19 και 17 ετών(2

άντρες – 2 γυναίκες αντίστοιχα), καθώς νωρίτερα έγιναν

αντιληπτοί από φύλακα πολυκαταστήματος στην περιοχή

της Πυλαίας, να αφαιρούν καταλύτη από Ι.Χ.Ε.

αυτοκίνητο.

Εντός του οχήματος στο οποίο επέβαιναν οι

συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ο αφαιρεθείς

καταλύτης και διαρρηκτικά εργαλεία.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΕΡΑΣΙΩΝ ΜΟΣΧΟΠΟΤΑΜΟΥ

 

Χωρίς νερό και ηλεκτροφωτισμό το γήπεδο της Σεβαστής




Αναβάλλεται σήμερα η συνάντηση της ομάδας μέχρι νεοτέρας διότι το γήπεδο της Σεβαστής δεν υδροδοτήθηκε από τον δήμο παρότι το αιτηθήκαμε εγκαίρως εδώ και 8 μήνες. Το γήπεδο δεν έχει νερό όπως και ηλεκτροφωτισμό και έτσι δεν μπορεί να συντηρηθεί να ποτιστεί έτσι ώστε ο αγωνιστικός χώρος να μείνει ακατάλληλος και επικίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών.

Βρήκε οχιά σε τουαλέτα κάμπινγκ της Ευξεινούπολης Μαγνησίας !


Λίγες ημέρες μετά τη σοκαριστική είδηση, προερχόμενη από την Αυστρία, όπου ένας πύθωνας που είχε γλιστρήσει μέσα από τους σωλήνες της αποχέτευσης, βγήκε στη λεκάνη της τουαλέτας και τσίμπησε έναν 65χρονο στα γεννητικά όργανα μια οχιά στάθηκε η αφορμή για να τρομάξει μια κατασκηνώτρια που προσπάθησε να χρησιμοποιήσει μία χημική τουαλέτα στο κάμπινγκ της Ευξεινούπολης στην περιοχή του Αλμυρού.

4 στους 10 θα έβγαιναν ραντεβού μόνο με εμβολιασμένο!

 




Στα πολλά τραύματα που άφησε πίσω της η πανδημία του κορωνοϊού –και δυστυχώς συνεχίζει να δημιουργεί με τις μεταλλάξεις και τα ανεπαρκή επίπεδα εμβολιασμού– συγκαταλέγεται η αβεβαιότητα για το αύριο. Το θέμα είναι ότι αυτή η αβεβαιότητα δεν αφορά μόνο την οικονομία και τον βιοπορισμό των πολιτών αλλά και τις διαπροσωπικές σχέσεις τους, όπου στην post–covid εποχή μοιάζει να αποκτούν πρωτόγνωρα κριτήρια επιλογής.

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα αύριο περιοχές σε Ημαθία, Πέλλα και Χαλκιδική




Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα θα βρεθούν αύριο, Δευτέρα 12 Ιουλίου, περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Ημαθίας, Πέλλας και Χαλκιδικής, λόγω εργασιών που έχει προγραμματίσει ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας.

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΓΗ ΠΥΔΝΑΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΙΤΡΟΥΣ

 

Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα - καρέτα εντοπίστηκε νεκρή στην παραλία Ιερισσού Χαλκιδικής



Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα - καρέτα εντοπίστηκε νεκρή πρωινές ώρες χθες, από το Λιμεναρχείο Ιερισσού στην παραλία Ιερισσού Χαλκιδικής.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.

Βραβείο αυθεντικής ελληνικής γεύσης για την Ψαροταβέρνα Ακρογιάλι στο Μακρύγιαλο !


Μέσα σε πολύ λαμπερή ατμόσφαιρα ολοκληρώθηκε η φυσική απονομή για τα ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΥΣΗΣ® AUTHENTIC TASTE OF GREECE. Ο χώρος που φιλοξένησε την απονομή για το 2021 ήταν το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Τρίλοφος: Προσοχή στην άσκοπη χρήση του νερού




Λόγο έντονης λειψυδρίας δεν υπάρχει επάρκεια στις πηγές και θα έχουμε μόνο από την άντληση των γεωτρήσεων μας.
Γι'αυτό το λόγο παρακαλούμε την προσοχή σας στην άσκοπη χρήση του νερου.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος Τριλόφου
Δημήτρης Ελευθεριάδης