19 Ιουλίου 2021

Νέες επιτυχίες για τους αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Λιτοχώρου






Οι επιτυχίες στους αγώνες αντισφαίρισης συνεχίζονται για τους αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Λιτοχώρου το τελευταίο δεκαήμερο.

Συγκεκριμένα, την περασμένη εβδομάδα, στην κατηγορία Αγόρια 10 ετών (Α10) στη Ραφήνα, ο Θεοδοσιάδης Κωνσταντίνος, που προπονείται στον Όμιλο Αντισφαίρισης Λιτοχώρου, κατέλαβε την τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Εκδήλωση «Τα μνημεία Αγροκτήματος Αδριανού Νεοκαισάρειας»




Ο Όμιλος Φίλων της Φύσης και του Ανθρώπου «Μαστόδοντας – Νεοκαισάρεια» διοργάνωσε την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021 εκδήλωση με θέμα «Τα μνημεία του Αγροκτήματος Αδριανού Νεοκαισάρειας». Βασικό μήνυμα της συγκεκριμένης εκδήλωσης και της όλης μας προσπάθειας είναι:

Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος Σαμαράς Ανέστης στην Κατερίνη

 

Νέο Κεραμίδι: Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Στέλιου Χατζηευσταθιου


 Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέου Κεραμιδίου "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Στέλιου Χατζηευσταθιου πατέρα του μέλους μας Νοπης Χατζηευσταθιου.

Yποβολή αιτήσεων για την απόκτηση voucher για παιδικούς/βρεφονηπιακούς σταθμούς




Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κατερίνης και ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης ενημερώνουν ότι για το σχ. έτος 2021 – 2022, οι αιτήσεις για το πρόγραμμα “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής”, υποβάλλονται ηλεκτρονικά και μόνο από τις 19 Ιουλίου 2021 έως τις 3 Αυγούστου 2021. Οι μητέρες, που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους, μπορούν να απευθύνονται για διευκρινίσεις και πληροφορίες στα τηλέφωνα του Δήμου Κατερίνης ως εξής:

Νέες υπηρεσίες από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορινού




Δυσεπίλυτα, πάγια οργανωτικά – λειτουργικά προβλήματα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορινού αντιμετωπίζει αποτελεσματικά η απόκτηση και χρήση ολοκληρωμένης πλατφόρμας για τη διαχείριση καταλόγου & λειτουργιών. Πρόκειται για το openABEKT, το οποίο εφαρμόζεται ήδη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης, παρέχεται ως ολοκληρωμένη υπηρεσία, διαδικτυακά, με το μοντέλο παροχής υπηρεσιών Software as a Service (SaaS), από τις Υποδομές Νέφους του ΕΚΤ. Παράλληλα, συνοδεύεται από διαδικτυακές υπηρεσίες εκπαίδευσης (eLearning) και διαρκούς υποστήριξης (eHelpDesk, eKnowledgeBase).

Άμεση επέμβαση του ΕΛΓΑ για τις περιοχές όπου καλλιεργείται βαμβάκι και επλήγησαν από την κακοκαιρία




Την άμεση επέμβαση του ΕΛΓΑ ώστε να εκτιμηθούν οι ζημιές και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την αποζημίωση των παραγωγών ζητά η Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος ύστερα από τις εκτεταμένες καταστροφές που προκλήθηκαν λόγω της χθεσινής κακοκαιρίας στις Π.Ε. Λάρισας και Καρδίτσας, με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική καταστροφή καλλιεργειών, μεταξύ των οποίων και του βαμβακιού.

Ανδρολόγος – Ουρολόγος ΓΚΑΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ στην Κατερίνη

 

Συγχαρητήρια στους σπουδαστές από το Μουσικό Εργαστήρι Ολύμπου για το πτυχίο Αρμονίας

 


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η φετινή χρονιά των πτυχιακών εξετάσεων Ιουλίου (ανώτερων θεωρητικών Αρμονίας).

Συγχαρητήρια στους σπουδαστές:
1)Γεωργία Μαρινοπούλου
2)Γεώργιο Τσιρίμπαση
3)Γεώργιο Μπίτσιο
4)Λευτέρη Ραφαηλίδη
5)Φωτεινή Μπούσιου Γκουδελιά
6Γεώργιο Γκούμα
7)Ιωάννη Δασιόπουλο
για την κατάκτηση του πτυχίου " Αρμονίας "

Ζητούνται άτομα για σέρβις και bar από το "Πλατανόδασος" στη Νεοκαισάρεια




Βοήθησε την ομάδα μας να μεγαλώσει! Ζητούνται άτομα νέα, με όρεξη για δουλειά για τη θέση του σέρβις στον πολυχώρο μας. Η προϋπηρεσία θα εκτιμηθεί. Περισσότερες πληροφορίες στο 2351 772447

Επίσης Ζητείται άτομο με γνώσεις παραγωγής bar για μερική απασχόληση.

Τραγωδία στην Αγία Τριάδα στη Θεσσαλονίκη -Σκοτώθηκε 44χρονος

 


Τραγωδία στην Αγία Τριάδα στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Δευτέρας. Νεκρός ανασύρθηκε ένας 44χρονος από το όχημά του έπειτα από τροχαίο. Το όχημα εξετράπη της πορείας του στην οδό Συνταγματάρχου Δαβάκη, έπεσε σε προστατευτικές μπάρες και κατέληξε σε ρέμα. Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα.

 

Πηγή: thestival.gr

Σύγχρονος χώρος Πρώτων Βοηθειών στο Κόκκινο Νερό Λάρισας




Σύγχρονο χώρο Παροχής Πρώτων Βοηθειών, πλήρως εξοπλισμένο με αυτόματο απινιδιωτή, καρδιογράφο και όλη τη σχετική υποδομή ξεκίνησε να λειτουργεί το ΚΕΑΝ στο Κόκκινο Νερό στο πλαίσιο λειτουργίας τηςΔομής Ασυνόδευτων Ανήλικων και σε συνεργασία με τοΔήμο Αγιάς.

Ελατοχώρι: Το θαυματουργό νερό του Αγιονερίου, η εκτέλεση των 32 και το Χιονοδρομικό




Το Ελατοχώρι ορίζεται σήμερα από τον παλαιότερο και τον νεότερο οικισμό, που χτίστηκε σε χαμηλότερη τοποθεσία. Ο παλιός οικισμός, το Παλαιό Ελατοχώρι ονομαζόταν παλαιά Σκουτέρνα, ονομασία που αποδίδεται στα σκουτιά, δηλαδή τα υφάσματα.

Ανδρολογικό και Ουρολογικό Κέντρο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ στην Κατερίνη

 

Μοσχοπόταμος: Το χωριό που πυρπολήθηκε το 1943 και αφανίστηκε το 1944




Το χωριό ως το 1926 ονομαζόταν Δρυάνιστα και την περίοδο της Τουρκοκρατίας ήταν κεφαλοχώρι, με 1.200 Χριστιανούς Ορθοδόξους. Σε πίνακα της Υποδιοίκησης Κατερίνης (1913) η Δρυάνιστα αναφέρεται ότι είχε 1.366 συνολικά Ορθόδοξο πληθυσμό και 200 οικίες, γεγονός που δείχνει αύξηση του πληθυσμού του την περίοδο εκείνη.

"Έφυγε" από τη ζωή ο αγαπημένος Τόλης Βοσκόπουλος




Έφυγε από ανακοπή καρδιάς ο Τόλης Βοσκόπουλος στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zinapost.gr.

Ο σπουδαίος Έλληνας τραγουδιστής έφυγε ξαφνικά λίγες μέρες πριν από τα γενέθλια του, που είναι στις 26 Ιουλίου.

Ήταν 81 ετών.

Ρέμος: «Εμβολιαστήκαμε για να νιώσουμε ασφαλείς και δε νιώθουμε»




Σε ζωντανή σύνδεση από την Σαντορίνη βγήκε ο Αντώνης Ρέμος και μίλησε για τα νέα μέτρα στην διασκέδαση και το πόσο έχει επηρεαστεί ο κλάδος των μουσικών.


«Χαίρομαι που στην Σαντορίνη έχουμε κόσμο σε αντίθεση με άλλα νησιά που αδειάζουν λόγω των τελευταίων εξελίξεων.

Λατινοπούλου: «Αναρχικός ο δράστης της δολοφονίας στη Φολέγανδρο »




«Αναρχικός ο δράστης της δολοφονίας στη Φολέγανδρο. Οι αριστεροί εξαφανισμένοι αλλά κάποιοι δικοί μας επάξια πήραν το ρόλο τους βαφτίζοντας γυναικοκτονία μια στυγερή ανθρωποκτονία. Μιλούν για τις γυναίκες σαν να είναι ξεχωριστή, κατώτερη κατηγορία ανθρώπων. Απογοήτευση.


— Latinopoulou (@latinopoulou)

Νταντάμης: Επιβεβλημένη η αποφασιστική αντιμετώπιση του φαινομένου της ρύπανσης στον Πέλεκα




Το χρόνιο πρόβλημα της ρύπανσης του Πέλεκα από επιχειρήσεις (κτηνοτροφικές), καθώς και της αποκρουστικής εικόνας των λυμάτων που αναδύουν αφόρητη δυσοσμία, έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις.

"Η εικόνα της προηγούμενης εβδομάδας με τις μαζώξεις των «αντιεμβολιαστών» στις πλατείες είναι λίγο πολύ γνωστή"




Η εικόνα της προηγούμενης εβδομάδας με τις μαζώξεις των «αντιεμβολιαστών» στις πλατείες είναι λίγο πολύ γνωστή από μαζώξεις του κοντινού παρελθόντος.

Με τον μανδύα του ακομμάτιστου και ακηδεμόνευτου πολλά blogs και σάιτ της επικράτειας που δεν έχουν πρόβλημα να υμνούν χούντες, φασιστικά καθεστώτα και πραξικοπηματίες, σε ρόλο οργανωτή, καλούσαν σε αυτές τις μαζώξεις ενώ την ίδια ώρα αποθέωναν υποκριτικά το αυθόρμητο της «συμμετοχής».

"Οι πολίτες, οι δημότες, οι κάτοικοι της Κατερίνης δεν μπορούν να ανασάνουν. Είναι γεγονός"




Η Μπόχα υπήρχε και υπάρχει. Είναι γεγονός.

Η πόλη βρωμάει. Είναι γεγονός.

Οι πολίτες, οι δημότες, οι κάτοικοι της Κατερίνης δεν μπορούν να ανασάνουν. Είναι γεγονός.

Υποβαθμίζεται, συνεχώς, η ποιότητα ζωής στην Κατερίνη. Είναι γεγονός.

Ασφαλτόστρωση Αγροτικών Οδών Δήμου Δίου - Ολύμπου




Την Προγραμματική Σύμβαση του έργου «Ασφαλτόστρωση Αγροτικών Οδών Δήμου Δίου - Ολύμπου», υπέγραψαν η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου και ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Ευάγγελος Γερολιόλιος.

"Πρόβλημα με τα απόβλητα των μπαταριών θα έχουμε τα επόμενα χρόνια."




Φρενίτιδα έπιασε μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες με την επένδυση ανάπτυξη τεχνολογικά, και την παρασκευή ηλεκτρικών αυτοκινήτων.
Επίσης η ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης αποτελεί βασικό στόχο για την Ευρωπαϊκή Ένωση και αρκετά κράτη μέλη επιδοτούνται και δίνουν κίνητρα για την αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων ενώ κάποιες άλλες παρέχουν φορολογικές ελαφρύνσεις ή άλλα κίνητρα.

Κατάστημα Ανδρικών - Γυναικείων Ενδυμάτων Κοτσίφης Νικόλαος στην Κατερίνη