15 Αυγούστου 2021

Έκλεβαν αυτοκίνητα στη Λάρισα....συνελήφθησαν στην Πιερία






Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών τρεις περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.

Συνελήφθησαν χθες Σάββατο το μεσημέρι ως δράστες στην ευρύτερη περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Πιερίας, δύο Έλληνες και συγκεκριμένα ένας άνδρας και μία γυναίκα, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Πυροβόλησε ντελιβερά επειδή αρνήθηκε να παραδώσει τους καφέδες στο διαμέρισμα!




Όλα ξεκίνησαν όταν ένας ντελιβεράς πήγε μία παραγγελία για δύο ή τρεις πελάτες σε πολυκατοικία επί της οδού Ευβοίας στο Γαλάτσι. Εκεί υπήρξε μία διαφωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ντελιβεράς είχε αργήσει και του πετάξαν τα κλειδιά να ανέβει στο διαμέρισμα και αυτός αρνήθηκε. Η παραγγελία τελικά δεν παραδόθηκε και ο ντελιβεράς επέστρεψε στο κατάστημα επί της οδού Αγίας Γλυκερίας.




Εκεί ωστόσο τον ακολούθησαν οι πελάτες και εκτυλίχθηκε νέο επεισόδιο με έναν από τους πελάτες να πυροβολεί, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σφαίρα καρφώθηκε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Ο δράστης διέφυγε από το σημείο και έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του.

Πηγή iefimerida

Συνελήφθη εμπρηστής στη Σκύδρα Πέλλας




Συνελήφθη προχθες (13 Αυγούστου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς νωρίτερα την ίδια ημέρα σε περιοχή της Πέλλας, έβαλε φωτιά σε ξερά χόρτα, ενώ διαπιστώθηκε ότι προσπάθησε να παραβιάσει και ένα κατάστημα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας σε άλλη περιοχή της Πέλλας, αφαίρεσε μία σταθμευμένη μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας ημεδαπού.

Θεσσαλονίκη: Πρώτος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου χωρίς υποκείμενα νοσήματα




Καταγράφηκε ο πρώτος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου για τον κορωνοϊό στη χώρα μας, και ο οποίος δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Πρόκειται για έναν 70χρονο που είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο της Pfizer, ο οποίος κόλλησε κορωνοϊό και νοσηλευόταν με βαρύτατη πνευμονία.

Το δυσάρεστο περιστατικό συνέβη στο νοσοκομείο Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη και το γνωστοποίησε ο διευθυντής της ΜΕΘ, Νίκος Καπραβέλος.
cnn.gr

Κάτοικοι Σφενδάμης: "Δεν είμαστε Ουγκάντα...Βόρεια Πιερία είμαστε κ. Δήμαρχε"


Πολλές είναι οι αντιδράσεις των κατοίκων της Σφενδάμης για το πρόβλημα που προέκυψε, για μια ακόμη φορά, με το πόσιμο νερό στο χωριό. Μετα την ανακοίνωση του Δήμου για την ελλειψη ανταλλακτικού ωστε να διορθωθεί άμεσα η βλάβη και τη συγγνώμη για την πολυήμερη ταλαιπωρία των κατοίκων , οι Σφενδιαμιώτες τονίζουν :

Τραγικο τροχαίο στη Γουμένισσα Κιλκίς -Σκοτώθηκε 25χρονος, τραυματίες τρεις ακόμη νέοι




Σήμερα (15 Αυγούστου 2021) και ώρα 06.45 περίπου, στο 6 ο χιλιόμετρο της

επαρχιακής οδού Γουμένισσας – Πολυκάστρου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε

24χρονος ημεδαπός και επέβαιναν άλλοι τρεις ημεδαποί ηλικίας 24, 25 και 26

ετών, εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και προσέκρουσε σε δένδρο, με

αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 25χρονου επιβάτη του οχήματος και

τον τραυματισμό των άλλων τριών ατόμων. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια

του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας.

Βόρεια Πιερία: Της έκλεψε τα στοιχεία της κάρτας και ψώνισε για...2270 ευρώ




Από το Αστυνομικό Τμήμα Πύδνας – Κολινδρού σχηματίσθηκε δικογραφία σε

βάρος ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, υπέκλεψε τα

στοιχεία τραπεζικής κάρτας ημεδαπής γυναίκας και στη συνέχεια με τα στοιχεία

της κάρτας πραγματοποίησε διαδικτυακές συναλλαγές συνολικής αξίας 2.270

ευρώ.