7 Σεπτεμβρίου 2021

Ενημέρωση για τη συγκομιδή και εμπορία ακτινιδίων στην Π.Ε. Πιερίας




Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Πιερίας ενημερώνει όλους τους συναλλασσόμενους στον κλάδο εμπορίας των ακτινιδίων (παραγωγούς, εμπόρους, συσκευαστήρια, κλπ) της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας ότι, σε εφαρμογή της υπ’ αριθμ. 9475/136897/10-10-2018 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ Β’4728/22.10.2018) προβλέπονται τα εξής:

Δήμος Κατερίνης: Έναρξη Λειτουργίας των Βρεφονηπιακών Σταθμών




Ο καθιερωμένος αγιασμός σηματοδότησε την αφετηρία της νέας σχολικής περιόδου για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της ΔΗΚΕΔΗΚ στο Βατάν και στα Ευαγγελικά, παρουσία του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, του προέδρου της ΔΗΚΕΔΗΚ Αστέριου Μπουσνάκη, καθώς και των εργαζομένων.

Πιερία: Συνελήφθη με 90 δενδρύλλια κάνναβης




Συνελήφθη χθες (6 Σεπτεμβρίου 2021) το μεσημέρι, σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας για καλλιέργεια κάνναβης.

Χωρίς νερό για τουλάχιστον 2 ώρες τα Αλώνια λόγω βλάβης

 


Ενημερώνουμε τους κατοίκους της Κοινότητας Αλωνίων ότι από τώρα και για περίπου δύο ώρες θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού λόγω βλάβης του δικτύου

BAZAAR ΜΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΕΝΙΑΜΙΝ




Ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ διοργανώνει φιλανθρωπικό Bazaar σχολικών ειδών και πολλών ακόμα όμορφων προϊόντων στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη.

Στο Λιτόχωρο η στατική έκθεση και περιήγηση ιστορικών οχημάτων 'Ανάβαση Ολύμπου




Στο πάρκο Λιτοχώρου θα φιλοξενηθεί την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρες 11:30 - 15:00, η στατική έκθεση και περιήγηση ιστορικών οχημάτων του Συλλόγου Ιστορικού Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος.

Δεν θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα rapid tests στον Δήμο Δίου-Ολύμπου


 Σύμφωνα με ενημέρωση που λάβαμε από την 3η ΥΠΕ, αυτή την εβδομάδα λόγω έκτακτων συνθηκών, δεν θα πραγματοποιηθούν rapid tests στον Δήμο Δίου-Ολύμπου. ‌

Ενημερωθείτε καθημερινά για τα σημεία δειγματοληψίας στο https://eody.gov.gr/

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Εντατικός καθαρισμός των φρεατίων


Συνεχίζεται ο καθημερινός εντατικός καθαρισμός των φρεατίων σε όλη την επικράτεια του Δήμου Δίου-Ολύμπου από τα συνεργεία καθαριότητας της Αντιδημαρχίας Καθημερινότητας.

Επιχειρούμε εγκαίρως, πριν την έναρξη των βροχοπτώσεων που φέρει μαζί του το φθινόπωρο, προκειμένου να καθαριστούν τα φρεάτια από τα συσσωρευμένα φερτά υλικά που εμποδίζουν την απορροή των ομβρίων υδάτων.

Στις φωτογραφίες στιγμιότυπα από τον καθαρισμό των φρεατίων στον Πλαταμώνα.

Θα λειτουργήσει φέτος το νηπιαγωγείο της Μεθώνης


Φέτος το νηπιαγωγείο στη Μεθώνη θα λειτουργήσει. Ολες οι ενέργειες για την ομαλή λειτουργία του από το δήμο έγιναν.Οσοι επιθυμούν καί από τα γύρω χωριά να γράψουν τα παιδιά τους.Ειναι κρίμα ένα τέτοιο κτίριο να μένει κλειστό όπως πέρυσι λόγω ελλείψεως μαθητών.