29 Σεπτεμβρίου 2021

Πιερία: Συνελήφθη με 3 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 3,2 μέτρων στον κήπο του




Συνελήφθη χθες (28 Σεπτεμβρίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ στηρίζει τον αθλητισμό της περιοχής μας




Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός Σταύρος Νατσιάβας, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και ο πολιτευτής Ν.Δ. νομού Πιεριας Σπύρος Κουλκουδίνας, συναντήθηκαν χθές στο δημαρχείο της Κατερίνης με εκπροσώπους σωματείων της περιοχής μας και τους πρόσφεραν για ενίσχυση, ένα σεβαστό χρηματικό ποσό.

Ματαιώνεται ο αγώνας δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»




Ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης και ο ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» συνεκτιμώντας τις τρέχουσες παραμέτρους της υγειονομικής κρίσης και προκειμένου να προστατευθεί η δημόσια υγεία, ανακοινώνουν τη ματαίωση της προγραμματισμένης για τις 10 Οκτωβρίου 2021, διοργάνωσης του αγώνα δρόμου – θεσμού «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ».

Ένα βήμα πριν το μίνι lockdown η Θεσσαλονίκη






Σε επίπεδο αυξημένου συναγερμού εντάσσεται η Θεσσαλονίκη, όπως εισηγείται η επιτροπή των επιδημιολόγων, οι οποίοι βλέπουν αυξητικές τάσεις στα κρούσματα την ώρα που το επίπεδο των εμβολιασμών είναι χαμηλό.